Kategorier
Okategoriserade

Gå en valpkurs i Stockholm för er och hundens skull

En hund mår bra av tydliga regler och gränser, och lättast är det för hunden att lära sig som liten. För boende i Stockholm finns det särskilda valpkurser där hunden får lära sig vardagslydnad.

Som hundägare är det inte alltid man förstår hur viktigt det är för hunden med tydliga regler och gränser. Därför har både husse, matte och hund oftast stor nytta av en valpkurs. Det kan också vara svårt att som hundägare sätta gränser, särskilt till en söt liten valp. Men med bra regler förbättras kommunikationen och samarbete mellan hund och hundägare. Hundar är också flockdjur och tycker för det mesta väldigt mycket om att få umgås med andra hundar. På en valpkurs kan hunden ha kul med andra hundar, samtidigt som den tränar och lär sig nya saker.

Hitta en valpkurs nära hemmet

För den som bor i Stockholm och vill gå en valpkurs med sin hund finns det flera olika hundcenter man kan vända sig till. Fast det är viktigt att man förvissar sig om att kursen hålls av certifierade instruktörer med gedigen utbildning och erfarenhet. Det finns vissa fördelar med att välja en hundskola inte alltför långt från hemmet. Då blir det enklare att hinna med valpkursen efter jobbet eller på helgen, eftersom man inte behöver åka långt. Men de nya vänner på två och fyra ben som man träffar bor troligtvis också i närheten, vilket gör att man också lättare kan utgår utanför valpkursen. Läs mer om valpkurs på denna webbsida: https://www.valpkursstockholm.se/