Om oss

Tillhör du en av alla dem som funderar på att skaffa hund? Som en direkt följd av den epidemi som lamslagit världen så ser man att vårt behov av sällskap blivit större. Vi vill dela vardagen med någon och bristen på social kontakt gör att vi ser hunden som det perfekta sällskapet. Vilken den också är – men det handlar även om andra detaljer.

Först och främst så ser man att många egentligen inte har tid för en hund i sina liv. Visst, man har tid just nu – men hur ser det ut om ett år? Vad händer då chefen ringer och säger att det är dags att återvända till den fysiska arbetsplatsen? Det här är ett problem som vi, tyvärr, kommer att få höra talas om i framtiden. Vi skulle därför vilja ge rådet till alla som funderar på att skaffa hund att inte göra någonting förhastat. Tänk igenom situationen, se till att det finns tid och plats för hunden och se till att ditt liv och din vardag verkligen erbjuder hunden kärlek, trygghet, motion och allt annat den behöver. Skaffa inte hund bara för att.

Hunden kommer att vara din bästa vän, men du ska även fungera som hundens bästa kompis. Hur gör man det? Vi ska här ge tips om hur du blir en bättre husse/matte och vad du ska tänka på gällande allt från valpkurser, hundfoder, motion, lek och disciplin. Vårt mål är att skapa en sida som full ut fokuserar på hunden och på hur du som ägare kan tillfredsställa alla behov denna fyrbenta krabat har. Välkommen!