Kategorier
Valpkurser

Valpkurs i Uppsala för bästa förutsättningarna med din nya vän

Att skaffa ett djur är ett stort ansvar. Man ska ta hand om dem och göra det bästa man kan för dem. För att ge er bästa förutsättningarna i livet så välj att gå en valpkurs i Uppsala för allas skull.

Det är många frågor man går igenom innan man skaffar valp, som vilken ras som passar dig bäst. Och hur löser man dagarna när man är på jobbet? Har man intresset och orken att ta hand om en valp? Om svaret är ja – då väntar dig en bästa vän. Men för att också kunna få det så bra som möjligt med din valp så bör du gå en valpkurs. En valpkurs är för alla valpar, blandraser såväl som renrasiga. Den hjälper dig och valpen att få en bra grund genom att träna in de viktigaste sakerna. Med hjälp av andra valpägare får din hund även social stimulans av både människor och hundar.

Valpkurs enligt dina metoder

Om du idag gör en sökning på hur du ska träna din hund, så kommer du få över 100 förslag. Den ena tycker si, den andra tycker så. Vem säger vad som är rätt eller fel? Så länge ingen blir skadad och det går till på ett respektfullt sätt så gör man som man vill. Även när du väljer valpkurs ska du välja en kurs som tränar på det viset du är ute efter. En del vill klickträna fram beteenden, medan andra vill använda sig av positiv förstärkning.