Kategorier
Hundar

Valpkurs för ert bästa i Stockholm

Har du skaffat dig en fyrbent liten bebis? Det är många som ser sina hundar som sina barn. Man vill ge dem en bra chans och start i livet. Genom att gå en valpkurs i Stockholm är du på rätt väg.

Det är något alldeles särskilt att ha en liten valp i hemmet. Ena sekunden är ligger den där, så oskyldig och söt. Sedan vaknar den och visar vilket monster den egentligen är, sylvassa tänder på möbler och händer. Men man vet att det kommer en tid efter valptiden, så trots det jobbiga så är det värt det. Valptiden är en viktig tid för valpen, den sätter stort prägel på hur valpen blir som vuxen. För att ge både dig och din lille valp den bästa chansen i livet, så bör ni gå en valpkurs i Stockholm.

Valpkurs är för alla

Trots att du har haft hund sedan tidigare så bör du gå en valpkurs. Valpkursen är inte bara för människan, utan främst för valpen. Där får den lära sig de viktigaste sakerna i livet, samt att vara social med andra hundar och människor, under kontrollerade tillfällen. Valpkurs är något alla bör gå med sina valpar. På valpkursen träffar ni andra valpar i liknande ålder. Innan man påbörjar den är det viktigt att valpen är färdigvaccinerad. Ni lär valpen att sitta, stanna och tränar även på att gå fint. Utöver det är det en massa annan träning om hur valpen ska bete sig och hantera olika situationer.